Normal hours of operation / normale bedrijfsuren: 14:00-04:00 CET

Uw aankopen en updates opnieuw downloaden

Als u uw producten rechtstreeks van de ChrisTrains-website hebt gekocht, kunt u uw eigen downloads opnieuw activeren.

  • Ga naar de link 'mijn downloads' op de help- / ondersteuningspagina van ChrisTrains
  • Voer het e-mailadres in dat voor uw aankoop (en) is gebruikt.
  • Er wordt een verificatiecode naar uw e-mailadres verzonden.
  • Voer die verificatiecode in op de portalpagina.

U zou nu al uw eerdere aankopen moeten kunnen zien zonder dat u een supportticket hoeft aan te maken voor re-activering.

In de toekomst kunt u de link 'Mijn downloads' bezoeken om meteen terug te gaan naar de downloadpagina.

Belangrijk opmerking: Als u uw producten bij een partnerwebshop hebt gekocht, MOET u uw account op hun website gebruiken om updates en producten te downloaden. ChrisTrains heeft geen toegang tot partnerwinkel-systemen.

 

De technische details, als je wilt weten:

De verificatiecode die naar uw e-mailadres wordt verzonden, wordt gebruikt om het token voor autorisatie (een cookie) op te slaan in uw browser. Dit gebeurt naadloos op de achtergrond. Vanaf dat moment heeft u toegang tot die aankoop en al uw andere downloads van uw klantenportal.

Een "apparaat" wordt beschouwd als een combinatie van browser en machine. Bijvoorbeeld Chrome + desktop = 1 apparaat. Firefox + laptop = 1 apparaat. Elk 'apparaat' wordt opgeslagen in uw klantenprofiel en alleen geautoriseerde apparaten kunnen de producten downloaden. Dit betekent dat als u het product op een laptop en een desktop wilt downloaden, u beide machines moet autoriseren.

Om privacy redenen is de enige informatie die op uw machine is opgeslagen de cookie voor het bijhouden van sessies in uw browser. Een hardware 'vingerafdruk' van elke machine wordt opgeslagen door getDPD in uw klantprofiel om ieder 'apparaat' uniek te kunnen identificeren.