Normal hours of operation / normale bedrijfsuren: 14:00-04:00 CET

Legacy treinpunt klanten (vóór Simtogether)

Op 1 november 2019 is TreinPunt.NL overgegaan in SimTogether. Omdat het technisch niet mogelijk is om de aankopen gedaan op TreinPunt.NL over te zetten naar SimTogether, zijn de aankopen overgedragen aan ChrisTrains in augustus 2022, met een data processor overeenkomst.

U kunt uw account controleren via het gedeelte "mijn downloads" op de helppagina: https://www.christrains.com/nl/support.html

 

Belangrijk: tijdens het importeren van de accountgegevens zijn de originele sleutelcodes verloren gegaan, maar de volgende keer dat u een product downloadt van christrains.com, ontvangt u een nieuwe sleutelcode. Tevens kunnen sommige producten als duplicaten in uw account verschijnen (er kunnen bijvoorbeeld twee VIRM-aankopen worden getoond). Dat is geen probleem.

Belangrijk: de accounts die zijn gemaakt of bewerkt op christrains.com zijn gebaseerd op de e-mailadressen die zijn gebruikt voor de oorspronkelijke aankopen bij Treinpunt. Als u uw account niet kunt vinden met uw meest recente e-mailadres, kan ik het account handmatig aanpassen als u weet wat het oorspronkelijke e-mailadres was.

 

GDPR-informatie.

De Treinpunt-klantgegevens bevatten GEEN:

- betalingsinformatie (bankgegevens, creditcardgegevens, verkoopbedrag
- voornamen
- achternamen
- postadressen
- telefoonnummers.

(Als u uw persoonlijk gegevens handmatig aan uw nieuwe ChrisTrains-account wilt toevoegen, is dat aan u)

De Treinpunt klantgegevens BEVATTEN ALLEEN het e-mailadres dat is gebruikt voor de eerste aankoop, en het item en de aankoopdatum

De e-mailadressen die worden gebruikt om accounts op ChrisTrains.com aan te maken, zijn NIET automatisch aangemeld voor de ChrisTrains-nieuwsbrief. Als u zich wilt aanmelden, moet u dit doen via het gedeelte "mailinglijst" onderaan de hoofdpagina van ChrisTrains.com.