Normal hours of operation / normale bedrijfsuren: 14:00-04:00 CET

Wanneer zal het huidige project klaar zijn?

Individuele vragen over wanneer een project gereed zal zijn zullen niet beantwoord worden, behalve door u een link naar dit artikel te verstrekken.

Een project kan van begin tot eind circa drie tot vier maanden, soms zelfs langer, duren. Hoe meer zaken er worden toegevoegd (bijvoorbeeld verschillende uitvoeringen of meerdere kleurenschema's), des te langer een project zal duren.

De buitenkant van de trein omvat normaliter slechts 30% tot 40% van het totale project. Er moeten scripts ontwikkeld worden voor de specifieke bedieningselementen, trein beïnvloedingssystemen en om om bugs van het spel heen te werken. Daarnaast moet ik audio-bestanden samenstellen, werkende cabines maken en moet ik passagiers-uitzichten creëren. Vervolgens moet ik alles testen, testen en nog eens testen. Zodra ik tevreden ben met waarvan ik denk dat het de definitieve versie is, gaat het product naar mijn beta testers. De beta-test kan een paar weken of langer duren. Zodra het product echt klaar is, zullen een aftellende klok en een product pagina verschijnen.

Dus het vriendelijke verzoek om mij niet (herhaaldelijk) te vragen wanneer een project gereed zal zijn. Het is klaar wanneer het klaar is! U kunt een indruk krijgen van de voortgang door te kijken naar de voortgangsmeter op de project pagina.